Γάμος & στυλ διακόσμησης

Romantic Boho Wedding

Μια διακόσμηση γάμου σε αποχρώσεις του καφέ και σε τόνους του  rose gold και του ιβουάρ, οι οποίες εναρμονίζονται απόλυτα με τον χώρο και μας δίνουν το αποτέλεσμα του ρομαντικού αλλά και το στυλ του Boho Wedding.Παράλληλα όλο το σκηνικό λειτουργεί και σαν photo booth, όπου οι καλεσμένοι φωτογραφίζονται, ώστε να αποτυπώνονται για πάντα οι στιγμές του δικού σας party.

Luxury & Romance!!!

Ελάτε να οργανώσουμε και να στήσουμε μαζί ένα μοναδικό σκηνικό, για τον γάμο των ονείρων σας!!!

Μεταλλικές αψίδες, διακοσμημένες με λουλούδια και υφάσματα, σε συνδυασμό με διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και χρυσά διακοσμητικά, συνθέτουν ένα άλλοτε ρομαμτικό και άλλοτε πιο bohemian σκηνικό, αλλά σε luxury style!!!

Η μεταλλική αψίδα, σε όποιο σχήμα και αν είναι, πάντα δίνει ένα διαφορετικό τόνο στην γενική διακόσμηση ενός event. Προσδίδει μία πολυτέλεια, δημιουργεί ένα glamorous σκηνικό και δημιουργεί εικόνες μοναδικές. Η διακόσμησή της γίνεται βάσει του στυλ που έχετε επιλέξει να ακολουθήσετε. Μπορεί να στηθεί είτε έξω από τη εκκλησία και να αποτελεί μέρος βασικού του βασικού στολισμού, είτε στον χώρο της δεξίωσης, όπου θα λειτουργήσει και σαν backdrop, για να μπορείτε εσείς αλλά και οι καλεσμένοι σας να αποτυπώσετε μοναδικές στιγμές που θα θυμίζουν πάντα τον μοναδικό γάμο σας!!!

Διακόσμηση γάμου

Η διακόσμηση ενός γάμου αποτελείται από πολλά στοιχεία, όπως λουλούδια,διακοσμητικά, υφάσματα κ.α. Πρέπει να είναι όλα εναρμονισμένα μεταξύ τους, ως προς τα χρώματα και τις υφές, να ακολουθούνται κανόνες γεωμετρίας, για να βγαίνει ένα σωστό και όμορφο αποτέλεσμα. Πάντα βαδίζουμε βάσει του στυλ που θα επιλέξουμε, σύμφωνα με τον προσωπικό χαρακτήρα του ζευγαριού και αυτό που τους αντιπροσωπεύει. Τα σημεία διακόσμησης ενός event προκύπτουν από τον χώρο που έχουμε στην διάθεσή μας, είτε στην εκκλησία και τον περιβάλλον χώρο της, είτε στον χώρο δεξίωσης. Άλλες φορές απλός και λιτός, κάποιες άλλες πλούσιος και γεμάτος, πάντα όμως όμορφος και ξεχωριστός, ότι και αν επιλέξει το ζευγάρι, πάντα πρέπει να ακολουθούνται κανόνες για την σωστή οπτική και την αρμονία στους χώρους. Μετά από έρευνα που κάνουμε λοιπόν, καταλήγουμε σε αυτά τα σημεία, τα οποία θα αναδείξουν τον στολισμό μας, ώστε να έχουμε σωστές εικόνες και όμορφη παρουσίαση.

Σημεία διακόσμησης
  • Εκκλησία και προαύλιος χώρος
  • Είσοδος χώρου δεξίωσης 
  • Διαφορα σημεία στον εξωτερικό χώρο, εάν η δεξίωση πραγματοποιείται σε ανοιχτό χώρο
  • Σημείο τοποθέτησης του CANDY BAR
  • Νυφικό τραπέζι
  • Τραπέζια καλεσμένων

Βάφτιση & διακόσμηση!!!

Καλοκαιρινός στολισμός τραπεζιού βάφτισης!!!

Κοχύλια & αστερίες συνθέτουν το σκηνικό για μία άκρως καλοκαιρινή διακόσμηση βάφτισης!!!

Θεματική διακόσμηση βάφτισης

Σήμερα οι βαφτίσεις έχουν όνομα, σχήμα, σχέδιο, μορφή!!! Τα θέματα πολλά, με πολύ χρώμα, με πολλά υλικά
διακόσμησης, εικόνες μέσα από παραμύθια και με μεγάλη φαντασία, να ξεδιπλώνονται σε όλους τους χώρους στους οποίους διεξάγεται ένα τέτοιο event. Πολλά τα χαρακτηριστικά των θεματικών βαφτίσεων. Και εδώ βέβαια, ισχύουν οι κανόνες γεωμετρίας και σωστής διάταξης των διακοσμητικών στοιχείων, για να μπορεί να επιτευχθεί ένα όμορφο και αρμονικό αποτέλεσμα. Επίσης, όλα τα σημεία που θα επιλέξουμε να στολίσουμε, θα πρέπει να υποδηλώνουν την θεματολογία μας.  Τα πάντα περιστρέφονται γύρο από το θέμα που έχουμε επιλέξει,  χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα περιλαμβάνονται παντού τα ίδια αντικείμενα με το ίδιο σχέδιο και χρώμα. Μπορεί να υπάρχουν διάφορα διακοσμητικά, τα οποία σχετίζονται με αυτό και μπορούν να συμπεριληφθούν στην διακόσμησή μας, ώστε να αποφεφχθεί η μονοτονία χρωμάτων και υλικών.

 Σημεία διακόσμησης
 
Εξωτερικός και περιβάλλον χώρος εκκλησίας
CANDY BAR
Τραπέζια καλεσμένων


Παροχές για επαγγελματίες

Αναλαμβάνουμε την διακόσμηση εσωτερικών & εξωτερικών χώρων για κάθε είδους εκδηλώσεις και συνεστιάσεις

~ Wedding Planning, Wedding Decoration & events ~
Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση

Δραγάτση 2-4 Πειραιάς

18535

Ελλάδα

Email
Τηλέφωνο