XMASS coming soon!!!

Και ναι….επιτέλους πλησιάζει η ωραιότερη γιορτή του χρόνου!!!

Τα Χριστούγεννα!!!                                              

 Αυτή η υπέροχη γιορτή, γεμάτη όμορφα συναισθήματα και υπέροχες οικογενειακές στιγμές, με τα άπειρα φωτάκια παντού στολισμένα να δίνουν λάμψη σε οτιδήποτε ακουμπάνε, τα διάφορα στολίδια, μικρά και μεγάλα,  τα δώρα, το οικογενειακό τραπέζι με τις μυρωδιές από τα διάφορα εδέσματα, αλμυρά και γλυκά αλλά… και τα σημαντικότερα συναισθήματα που είναι αυτά της χαράς, της αλληλεγγύης, της προσφοράς και φυσικά το πρώτο και μοναδικό συναίσθημα της Αγάπης!!!

Όλοι νιώθουμε μια μοναδική ευεξία και γαλήνη, χωρίς να έχει συμβεί κάτι διαφορετικό από την καθημερινότητα και την ρουτίνα του καθενός από εμάς.

 Απλά είναι Χριστούγεννα!!!

Όλοι λοιπόν θέλουμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω από αυτό που θα προσφέραμε τις άλλες μέρες του χρόνου.

Γινόμαστε πιο δοτικοί και πιο εκδηλωτικοί.

Ανταλλάσουμε δώρα, μικρά ή μεγάλα δεν έχει καμία σημασία, είναι τα Χριστουγεννιάτικα δώρα μας, τα οποία όμως δίνουν τόση χαρά, λες και είναι τα μοναδικά.

Τόσα πολλά συναισθήματα εκδήλωσης αγάπης…

Η ΑΓΑΠΗ λοιπόν μπορεί να κάνει θαύματα!!!

 Ακόμα και οι γάμοι των Χριστουγέννων, έχουν κάτι διαφορετικό από τους γάμους του υπόλοιπου έτους.

Μία μοναδικότητα, μία διαφορετικότητα, προκαλούν επιπλέον συναισθήματα, διαφορετικά  από αυτά που έχουμε για έναν γάμο σε μία άλλη εποχή του έτους.

Είναι λες και βγήκαν από άλλη εποχή, με τα στολίδια, τα τόσα πολλά φωτάκια παντού, τα χρώματα που αντανακλούν με την λάμψη των στολιδιών και των διακοσμητικών….έχουν κάτι μαγικό, δημιουργούν εικόνες παραμυθιού!!!

Κόκκινα και χρυσά χρώματα, τα χρώματα των Χριστουγέννων, αντανακλούν παντού την λάμψη, την μαγεία, την πολυτέλεια και σε παραπέμπουν σε παραμυθένια σκηνικά, μοναδικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη των ζευγαριών του Χριστουγεννιάτικου γάμου, αλλά και στην μνήμη των καλεσμένων τους!!!

Από την ιδιαίτερη πρόσκληση για αυτό το γεγονός, την διακόσμηση που ακολουθεί στον χώρο του μυστηρίου, αλλά και της δεξίωσης, μέχρι  την μπομπονιέρα ή και κάποιο ακόμα δωράκι το οποίο θα περιμένει τον καλεσμένο, όμως δεν θα είναι κάτι κλασσικό, αλλά θα συνάδει με την υπέροχη γιορτή των Χριστουγέννων, η διαφορετικότητα λόγω εποχής είναι διάχυτη παντού.

Η προετοιμασία της οργάνωσης για το μεγάλο αυτό γεγονός,  με άλλη οπτική.

Συναισθήματα, πιο δυνατά!!! Γιατί μοιράζονται… Γιατί έχετε να γιορτάσετε δύο μεγάλα γεγονότα, την μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων μαζί με το μοναδικό γεγονός της ζωής σας, τον ΓΑΜΟ σας.

Εμείς, είμαστε εδώ, μαζί σας, για να σας προτείνουμε μέσα από μία διαφορετική οπτική, τον σχεδιασμό για έναν Χριστουγεννιάτικο γάμο.

Ελάτε λοιπόν να οργανώσουμε μαζί το δικό σας μοναδικό Χριστουγεννιάτικο γάμο, με εικόνες που θα παραπέμπουν σε παραμυθένια σκηνικά, μοναδικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη σας, αλλά και στην μνήμη των καλεσμένων σας!!!

 

Με εκτίμηση,

Αγγελική

A I & C Wedding planner