Bridal hair style & Bride to Be!!!

Αγαπημένες μου νυφούλες, καλημέρα και καλό μήνα!!!

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα βασικό θέμα για μία bride to be, το οποίο είναι το νυφικό χτένισμα.

Αποτελεί ένα πολύ βασικό μέρος της εμφάνισης μας και η επιλογή του μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με το στυλ του νυφικού μας και φυσικά με το στυλ του γάμου που έχουμε επιλέξει.

Η προσωπικότητα της νύφης είναι αυτή που θα καθορίσει και το bridal hair style.

Γιατί το χτένισμα πρέπει να έχει την σφραγίδα της νυφούλας.

Έτσι λοιπόν ένα νυφικό χτένισμα μπορεί να είναι απλό και ανάλαφρο, ρομαντικό ή σικάτο, ή ακόμα και βγαλμένο από άλλη εποχή.

Ο όγκος που θα προσθέσουμε, αν πρέπει να προσθέσουμε, και πως θα τον χειριστεί μία bridal hair expert, επίσης παίζει ρόλο, καθώς και το χρώμα των μαλλιών μας.

Επίσης μικρές αλλά βασικές πινελιές δίνουν τα στοιχεία που θα διακοσμήσουν τα μαλλιά μας, όπως κουαφ σε διάφορα σχέδια και μεγέθη με πολίτιμα πετράδια ή σκέτες, χτενάκια επίσης με διάφορα πετράδια ή λουλούδια πήλινα, γυάλινα ή και υφασμάτινα. Στεφάνια με φυσικά λουλούδια, τα οποία όμως θα πρέπει να σχετίζονται πάντα με τους χρωματισμούς της ανθοδέσμης μας και του υπόλοιπου στολισμού μας, φιόγκοι με πέρλες, φτερά και τούλι για πιο glamorous εμφανίσεις.

Μία νυφούλα μπορεί να έχει στο μυαλό της κάτι συγκεκριμένο, πάντα όμως πρέπει να ακούει και να εμπιστεύεται  τις προτάσεις ενός κομμωτή/τριας, καθώς είναι εκείνοι οι οποίοι  βλέπουν και τις παραμέτρους που παίζουν ρόλο για να ολοκληρωθεί και να τελειοποιηθεί ένα bridal hair style. Δηλαδή το σχήμα του προσώπου, την ποιότητα και το ήδη υπάρχον στυλ που έχει μέχρι εκείνη την στιγμή το μαλλί της νύφης. Άλλωστε αυτή είναι και η δουλειά ενός bridal hair expert, ο οποίος πρέπει να αφιερώσει χρόνο με την νυφούλα.

Άλλος βασικός παράγοντας είναι η υγεία των μαλλιών μας. Θα πρέπει να είναι ενυδατωμένα και λαμπερά, γι’αυτό και αρκετό καιρό πριν τον γάμο μας κάνουμε τις αντίστοιχες θεραπείες, ώστε να πετύχουμε το σωστό αποτέλεσμα του χτενίσματος, όποιο και αν είναι αυτό.

Τα νυφικά χτενίσματα είναι άπυρα.

Νυφικοί κότσοι, ρομαντικά χτενίσματα με τα μαλλιά κάτω, νεανικά νυφικά χτενίσματα με διάφορες πλεξούδες, ή νυφικά χτενίσματα με πέπλο, είναι μερικά από τα bridal hair style που μπορεί να κάνει μία νυφούλα στα μαλλιά της.

Το σημαντικό είναι να αισθάνεστε άνετα και όμορφα, οπότε όποιο στυλ χτενίσματος και αν επιλέξετε, θα το απογειώσει η λάμψη του προσώπου σας!!!

 Να θυμάστε ότι πρώτα απ’όλα θα πρέπει να είστε ο εαυτός σας, να είστε εσείς!!!

Με εκτίμηση,
Αγγελική