Bridal bouquet & bride to be!

Αγαπημένες μου bride to be!!!

Ένα θέμα που μας καίει…. όλες τις μέλλουσες νυφούλες είναι η Νυφική μας ανθοδέσμη….

Όλες γνωρίζουμε ότι τα λουλούδια όπως και οι χρωματισμοί τους είναι αμέτρητοι.

Όμως πως θα βρούμε την απάντηση  στο ερώτημα ‘’ποια λουλούδια θέλω να έχει η νυφική μου ανθοδέσμη?’’

Όσο περίπλοκο και αν ακούγεται, δεν είναι. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες, που με την ανάλογη γνώση αλλά και την αντίστοιχη  βοήθεια, μπορείτε πολύ εύκολα να καταλήξετε στην σύνθεση την νυφικής σας ανθοδέσμης.

Κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε στην νυφική ανθοδέσμη, εκτός από το να εκπροσωπεί το δικό μας γούστο, είναι  να ταιριάζει με το ύφος και το στυλ που θέλουμε να έχει ο γάμος μας.

Διότι η νυφική ανθοδέσμη, εκτός από το να αναδεικνύει εμάς και το νυφικό μας, θα πρέπει να συνδέεται και με όλο τον υπόλοιπο στολισμό μας, από την εκκλησία,  μέχρι και την δεξίωση του γάμου μας.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι αν η νυφική μας ανθοδέσμη έχει μόνο ορχιδέες ή μόνο κάλλες ή μόνο τουλίπες, όλος ο στολισμός θα περιλαμβάνει μόνο αυτό το λουλούδι. Οι συνδυασμοί των λουλουδιών και των χρωμάτων για την ολοκλήρωση μίας wedding διακόσμησης είναι άπειροι .Ένας florist designer είναι πάντα αυτός που θα μας συμβουλέψει και θα μας βοηθήσει να βρούμε τον κατάλληλο συνδυασμό λουλουδιών και χρωμάτων, πρώτα για το νυφικό μας μπουκέτο κα μετά για όλη την υπόλοιπη διακόσμηση.

Κάτι ακόμα που θα πρέπει να έχουμε κατά νου, είναι η εποχή και τα λουλούδια που υπάρχουν αντίστοιχα με αυτήν.

Δηλαδή δεν μπορούμε σε ένα φθινοπωρινό ή χειμωνιάτικο γάμο, να ζητήσουμε για την νυφική μας ανθοδέσμη παιώνιες, νεραγκούλες, ανεμώνες και ηλίανθους, διότι αυτά είναι λουλούδια που θα συναντήσουμε μόνο άνοιξη και καλοκαίρι .

Κάτι άλλο που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας για την επιλογή της νυφικής μας ανθοδέσμης είναι κατά κύριο λόγο το στυλ του νυφικού φορέματος που θα έχουμε διαλέξει πριν.

Τι σημαίνει αυτό?

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, από το στυλ και το ύφος που θα έχει το νυφικό μας, θα πλαισιώνεται και το στυλ που θέλουμε να έχει ο γάμος μας.

Έτσι και η νυφική ανθοδέσμη συνδέεται άμεσα με το στυλ που έχουμε επιλέξει να ακολουθήσουμε.

 Και για να γίνω πιο κατανοητή, για ένα ΒΟΗΟ νυφικό, το οποίο αποτελείται από ανάλαφρα και αέρινα υφάσματα, τούλι ή ρομαντικές δαντέλες και κεντητές λεπτομέρειες, μία επιλογή για το νυφικό μας μπουκέτο θα μπορούσε να ήταν από pampas grass και τριαντάφυλλα David Austin, πρωτέα και ανθούριο σε παλ αποχρώσεις, σε συνδυασμό με άλλα αποξηραμένα ή φρέσκα πράσινα φυλλώματα.

Επίσης ένα στυλ που ήρθε για να μείνει, θέλει τα νυφικά μπουκέτα ατημέλητα και όχι στυλιζαρισμένα. Να κρέμονται τα διάφορα φυλλώματα και από μέσα τους να πετάγονται διάφορα λουλούδια, σαν να έχετε μόλις βγει από έναν κήπο από όπου τα κόψατε.

Και να ξέρετε ότι, το νυφικό μπουκέτο μιας Bride to be, θα είναι πάντα μοναδικό, δεν αντιγράφεται, είναι τόσοι πολλοί οι συνδυασμοί για την δημιουργία του, που πάντα θα ξεχωρίζει!!!

Θα μπορούσα να γράφω ατελείωτες ώρες, για λουλούδια, νυφικά μπουκέτα και χρωματικούς συνδυασμούς.

Δεν θέλω όμως να σας μπερδέψω με πολλές πληροφορίες. Ελπίζω να σας έδωσα έναν μπούσουλα για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε ώστε να καταλήξετε στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ για εσάς Νυφική ανθοδέσμη!!!

Είμαι εδώ για να συζητήσουμε και να βρούμε λύση σε οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε. Μην διστάσετε, έστω και για την πιο απλή ερώτηση, θα ήταν χαρά μου να τα πούμε!!!

Θα επανέλθω και με άλλα θέματα, τα οποία περιστρέφονται γύρω από την διακόσμηση και γενικά την οργάνωση ενός γάμου. Του δικού σας γάμου!!!

 

Με εκτίμηση

Αγγελική