Το παπούτσι μιας BRIDE TO BE

Καλημέρα σε όλες τις BRIDE TO BE!!!

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα θέμα, το οποίο πάντα απασχολεί όλες τις νυφούλες.

Τα νυφικά παπούτσια!!!

Αφού λοιπόν βρούμε το νυφικό των ονείρων μας, πάμε να κοιτάξουμε για τα παπούτσια… Ένα λάθος που κάνουν πολλές bride to be, είναι να αφήνουν την εύρεση του παπουτσιού για την τελευταία στιγμή. Αυτό είναι λάθος, διότι κατ’αρχήν, τίποτα δεν θα αλλάξει στο πόδι μας. Γνωρίζουμε πότε πρήζονται, τι πρέπει να κάνουμε όταν είναι πρησμένα και γενικά ξέρουμε πότε μας κουράζει ένα παπούτσι, καθώς και τον τύπο του παπουτσιού που θα μας ενοχλήσει μετά από κάποια ώρα. Άρα δεν υπάρχει λόγος να το αφήσουμε για αργότερα, διότι κατά κύριο λόγο, το νυφικό μας παπούτσι, με το οποίο θα κάνουμε και τις πρόβες του νυφικού μας, θα πρέπει ήδη να το έχουμε αρκετό καιρό πριν και να το φοράμε σε συχνά διαστήματα μέσα στο σπίτι, σε καθαρό πάτωμα, ή βάζοντας του από κάτω μία χάρτινη ταινία για να μην το λερώσουμε. Έτσι με αυτό τον τρόπο το παπούτσι μας θα πάρει  την φόρμα του ποδιού μας.

Το νυφικό παπούτσι είναι πολύ σημαντικό, όσο και το νυφικό μας φόρεμα. Όπως λοιπόν με το νυφικό μας, κοιτάμε το ύφασμα, την ποιότητα, το στυλ του φορέματος, το οποίο θα συνδέεται και θα συνδέει τα πάντα με το ύφος του γάμου, έτσι και στο παπούτσι θα πρέπει να έχουμε κοινά στοιχεία.

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε καλά την προτίμηση σας στο ύψος και στο στυλ του παπουτσιού, δηλαδή αν είναι με υψηλό ή χαμηλό τακούνι, αν είναι κλειστό ή ανοιχτό ή αν είναι flat ή στο στυλ της πλατφόρμας.

Οι γόβες, ανοιχτές ή κλειστές, αποτελούν την κλασική αλλά και όμορφη λύση για τον γάμο μας, είτε είναι χειμώνα, είτε καλοκαίρι.

Εδώ απλά να μην ξεχάσετε ότι θα είστε πολλές ώρες όρθια, διότι θα ακολουθεί και η δεξίωση. Οπότε μία άλλη λύση είναι τα χαμηλά ή flat παπούτσια. Υπάρχουν πολλά και εντυπωσιακά flat νυφικά παπούτσια, τα οποία θα μας βγάλουν από την δύσκολη θέση του να μας κουράσουν τα υψηλά παπούτσια και να μην ευχαριστηθούμε την μοναδική για εμάς βραδιά του party μας μετά τον γάμο.

Παπούτσια με δαντέλα, πέδιλα με διάφορες διακοσμήσεις, στράς και χρυσά, μποτάκια & peep toe, ακόμα και γόβες με χρώμα είναι μερικά από τα  must της εποχής που ήρθαν για να μείνουν.

Παπούτσια που θα ταιριάζουν απόλυτα στο πόδι σας, θα έχουν το ύφος του νυφικού αλλά και το στυλ του γάμου σας.

Παπούτσια τα οποία θα κρατήσετε για πάντα, όχι στην ντουλάπα σας ( αν και γιατί όχι ), αλλά στις αναμνήσεις σας, οι οποίες θα αποτυπωθούν και πάντα θα σας θυμίζουν όλες εκείνες τις υπέροχες στιγμές σας!!!

 Επίσης κάτι που δεν γνωρίζουν πολλές bride to be, είναι ότι υπάρχουν εργαστήρια – βιοτεχνίες οι οποίες φτιάχνουν το νυφικό μας παπούτσι από την αρχή, στο πόδι μας. Αυτό θεωρώ ότι είναι μία πολύ καλή λύση, διότι δεν υπάρχει περίπτωση, αυτό το παπούτσι να μην το ευχαριστηθείτε, τόσο την ημέρα του γάμου σας, όσο και μετά.  Διότι στο μεγαλύτερο ποσοστό, το παπούτσι του γάμου μας δεν το φοράμε ξανά, κυρίως αν είναι ψηλοτάκουνο. Δεν είναι κρίμα? Κάνετε αρκετές πρόβες στο παπούτσι με τον τεχνίτη που τα κατασκευάζει και έχετε ένα παπούτσι ραμμένο επάνω στο πόδι σας.

Τα παπούτσια  μιας bride to be λοιπόν πρέπει να είναι θυληκά, στυλάτα, αστραφτερά, μοναδικά, να απογειώνουν το νυφικό μας φόρεμα και φυσικά τα πόδια μας, όμως θα πρέπει να είναι και άνετα και βολικά.

Σίγουρα το ιδανικό για εσάς νυφικό παπούτσι, βρίσκεται κάπου εκεί έξω και θα είναι αυτό το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε σαν την πριγκίπισσα των παραμυθιών!!!

Ελπίζω να σας βοήθησα με κάποιο τρόπο να καταλάβετε τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας για την επιλογή του νυφικού σας παπουτσιού.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε  μαζί μου για να σας λύσω οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε.

Και φυσικά θα επανέλθω με ένα άλλο θέμα το οποίο είναι και το τελευταίο πιο σημαντικό, μετά το νυφικό και τα παπούτσια, για μία BRIDE TO BE!!!

Με εκτίμηση

Αγγελική