ΝΥΦΙΚΟ & Υφάσματα

Αγαπημένες μου νυφούλες, όλες γνωρίζουμε ότι το πρώτο πράγμα που έρχεται στην σκέψη μας στην ιδέα του γάμου και μετά το I DO, είναι τι νυφικό θα βάλουμε.

Παγιέτες, γκλίτερ, δαντέλες και χρυσόσκονη σαν βγαλμένα από παραμύθι... Σατέν, μικάντο και ανάλαφρες μουσελίνες έιναι μερικά από τα στοιχεία που περικλείουν την λέξη ΝΥΦΙΚΟ.

Μπορεί να σας ακούγεται περίπλοκο, όμως δεν είναι. Η εύρεση του νυφικού σας, είναι η αρχή της διαδικασίας, για την ολοκλήρωση της ωραιότερης στιγμής σας στην ζωή σας, 

Τον Γάμο σας!!!

Χαρείτε και απολαύστε τις στιγμές, παρέα με γονείς και φίλες.

Ψάξτε, δοκιμάστε, όμως να θυμάστε….μην το παρακάνετε γιατί στο τέλος θα μπερδευτείτε….

Παρακάτω σας δίνω μερικές πληροφορίες και ιδέες σχετικά με τα υφάσματα και την ποιότητά τους, ώστε να μπορείτε να διαλέξετε το νυφικό των ονείρων σας.

α) ΛΙΝΟ: όσο και αν ακούγεται απλό ή καθημερινό σαν ύφασμα, το λινό είναι δροσερό και αυτό μας επιτρέπει να κάνουμε ένα γάμο πρωινό ή μεσημεριανό, χωρίς να αγχωθούμε για το βάρος του φορέματος και φυσικά τις υψηλές θερμοκρασίες. Τα νυφικά από λινό υφασμα είναι καταλληλα για έναν boho γάμο σε παραλία.

β)ΤΟΥΛΙ : ανάλαφρο, εντυπωσιακό, με διάφορες διακοσμήσεις έπάνω του ή και σκέτο το νυφικό από τούλι ήταν, είναι και θα είναι το Νο 1 στις προτημήσεις των bride to be!!!

γ)ΔΑΝΤΕΛΑ Guipure: μετά το τούλι, οι δαντέλες είναι επίσης στην κορυφή, στις προτιμήσεις των bride to be, για το νυφικό τους. Δαντέλες κεντημένες, διακοσμημένες με παγιέτες και πέρλες, χαρίζουν την αίσθηση του αριστοκρατικού και της πολυτέλειας.

δ) Chiffon: ένα αέρινο ύφασμα με ντελικάτη, αέρινη όψη, και ανάλαφρη υφή, στο στυλ του απαλού τσαλακωμένου υφάσματος, είναι κατάλληλο για ένα γάμο σε παραλία και φυσικά για ένα beach wedding party.

ε) MIKADO μετάξι: ένα ύφασμα, που θα έλεγε κανείς ότι έχει μαζέψει όλη την πολυτέλεια επάνω του. Σε ίσια στενή γραμμή, σε γραμμή Α, με όμορφα κεντημένα μπούστα και ασυμετρίες, γοργονέ, ή σε συνδυασμό με ύφασμα chiffon, αυτό το λαμπερό ύφασμα αναδυκνύει την σιλλουέτα σας και τον glamorous γάμο σας.

 Ελπίζω να σας βοήθησα με αυτό το αρθρο. Εννοείται ότι είμαι εδώ για να μοιραστείτε μαζί μου οποιαδήποτε ανησυχία σας,

Θα είναι χαρά μου να σας βοηθήσω να βγείτε από το αγχος του ¨δεν γνωρίζω, που θα πάω, θα βρω αυτό που θέλω, θα μου τα πούνε αναλυτικα?¨

Θα σας προτείνω οίκους νυφικών και φυσικά θα είμαι δίπλα σας, για να βρούμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει.
Γιατί για κάθε BRIDE TO BE υπάρχει και ένα μοναδικο νυφικό, που θα την κάνει να ξεχωρίζει!!!

Σας χαιρετώ και θα επανέλθω και με άλλα άρθα, για τις bride to be, που σίγουρα θα θέλετε να μάθετε.

Με εκτίμηση

Αγγελική