Γιατί να χρειαστώ wedding planner?

…Και ήρθε η στιγμή, που θα πρέπει να ξεκινήσετε να σκέφτεστε την προετοιμασία αυτού του υπέροχου και μοναδικού ταξιδιού της ζωής σας.

Όμως εκεί κάνουν την εμφάνιση τους και τα πρώτα ερωτήματα του τύπου ‘ από πού να ξεκινήσω? ‘ , ‘ πως και που θα βρω αυτό που έχω φανταστεί? ‘ , ‘ και αν άλλα υπολογίσω και άλλα βγουν? ‘, κάτι το οποίο συμβαίνει σχεδόν πάντα και σε όλους μας, και πόσα άλλα φυσικά, για τα οποία θα αρχίσετε να σκέφτεστε και να αναρωτιέστε. Γιατί θα θέλετε, όπως είναι λογικό, ο γάμος σας να είναι όπως τον φαντάζεστε και τίποτα λιγότερο. Και εκεί αρχίζουν όλα αυτά να σας τριβελίζουν το μυαλό και το αποτέλεσμα ? Μα φυσικά να μπερδευτείτε περισσότερο. Και στο τέλος, προσπαθώντας από κάπου να ξεκινήσετε, έρχεται η έρευνα. Η πληροφόρηση στο διαδίκτυο είναι μεγάλη, παράλληλα έχετε και τους ανθρώπους γύρω σας, οι οποίοι αρχίζουν να σας λένε διάφορα σχετικά με τις τιμές, την διακόσμηση, το νυφικό και όλα αυτά για τα οποία πρέπει να βρείτε, ώστε να οργανωθεί, να υλοποιηθεί και να ολοκληρωθεί το όνειρο.

Το αποτέλεσμα? Τελικά να μην μπορείτε να καταλάβετε και να διακρίνετε αυτό που τόσο πολύ θέλετε να κάνετε για τον δικό σας γάμο, γιατί με όλα αυτά που έχετε ακούσει και δει, έχετε μπερδευτεί από την παραπληροφόρηση.

Και κάπου εκεί, πέφτει στο μάτι σας η λέξη Wedding Planner. Και ενώ ούτε που σας είχε περάσει από το μυαλό η ιδέα, ήρθε σε εσάς η πληροφορία της βοήθειας κάποιου που τα κάνει όλα….

Δεν θα σας αριθμήσω τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν Wedding Planner. Θα σας δώσω όμως με απλά λόγια να καταλάβετε τι μπορεί να κάνει ένας Wedding Planner για εσάς, όταν θα αναλάβει να οργανώσει τον γάμο σας.

Η πρώτη επαφή

Ο Wedding Planner είναι ο άνθρωπος που από την πρώτη σας επαφή, δίνοντας του απλώς διάφορες, μικρές πληροφορίες για εσάς, θα μπορέσει να καταλάβει και να διακρίνει ποιο μπορεί να είναι το στυλ του γάμου που μπορεί να σας αντιπροσωπεύει. Από εκεί θα εμπνευστεί και θα αρχίσει να δημιουργεί ιδέες και εικόνες, που θα μπορούσαν να ταιριάξουν απόλυτα στον δικό σας χαρακτήρα και την προσωπικότητα σας.

 

Η διαχείριση του Budget

Όπως είπα και παραπάνω, σχεδόν όλα τα ζευγάρια που ξεκινούν να οργανώσουν τον γάμο τους, ξεφεύγουν από τον οικονομικό προϋπολογισμό που έχουν βάλει. Και αυτό γιατί ισχύουν τα εξής: άλλα θέλω, άλλα βλέπω και άλλα κάνω, όπως επίσης και το: έλα εντάξει, θα το κάνω και αυτό, μικρή η διαφορά…. Και έτσι, στο τέλος κάνοντας τον απολογισμό, φτάνουν στο σημείο να έχουν ξεφύγει, και μάλιστα κατά πολύ από τον αρχικό τους προϋπολογισμό.

Με έναν Wedding Planner αυτό δεν ισχύει. Ένας Wedding Planner θα διαχειριστεί το Budget σας με τον καλύτερο τρόπο, πάντα προς το συμφέρον σας, δίνοντας οικονομικές λύσεις για αυτά που θέλετε να κάνετε, θα πετύχει τις καλύτερες τιμές και θα σας εξασφαλίσει τους πιο ευέλικτους τρόπους πληρωμής για τους εμπλεκόμενους συνεργάτες.

 

Εξοικονόμηση χρόνου

Η διάθεση χρόνου είναι ένα άλλο βασικό κομμάτι, ο οποίος σήμερα είναι και αρκετά περιορισμένος σε πολλά ζευγάρια. Οι λόγοι, πολλοί και διάφοροι. Στην οργάνωση του γάμου σας όμως τα ραντεβού πολλά και απαραίτητα, καθώς οι επαγγελματίες είναι διαφορετικοί για το κάθε κομμάτι που συνθέτει αυτή την οργάνωση. Όπως επίσης και ο χρόνος που χρειάζεστε για την έρευνα στο διαδίκτυο. Εδώ, έρχεται ο Wedding Planner, ο οποίος μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο για εσάς, εφόσον είναι ο άνθρωπος που βρίσκει όλους τους απαραίτητους επαγγελματίες για τον γάμο σας και σας γλιτώνει από τα ατελείωτα ραντεβού. Όπως επίσης, άλλο ένα πολύ βασικό σημείο είναι όταν έχετε επιλέξει να κάνετε τον γάμο σας σε κάποιο άλλο μέρος από εκεί που μένετε, δηλαδή σε κάποιο νησί ή σε άλλη πόλη – Destination Wedding. Εκεί και αν χρειάζεστε χρόνο, για να βρείτε όλους τους συνεργάτες, τα μέρη, τα σημεία και ότι χρειάζεστε για τον γάμο σας.

 

Η Μοναδικότητα ενός Γάμου

Όλοι έχουμε πάει σε ένα γάμο, στον οποίο έχουμε συναντήσει διάφορα πράγματα, κυρίως στην διακόσμηση, τα οποία τα είχαμε δει και στον προηγούμενο γάμο που μας είχαν καλέσει. Και ξανά, και ξανά….Αυτή είναι και η πιο σημαντική αιτία για να ζητήσετε την βοήθεια ενός Wedding Planner. Ένας σωστός επαγγελματίας, θα κάνει τον γάμο σας να φαίνεται μοναδικός, χωρίς αντιγραφές. Δημιουργεί κάτι το οποίο ταιριάζει απόλυτα σε εσάς και την προσωπικότητά σας. Δημιουργεί εικόνες και εμπειρίες, οι οποίες μένουν χαραγμένες στην μνήμη την δική σας αλλά και των καλεσμένων σας.

 

Οι σωστοί επαγγελματίες-συνεργάτες

Εδώ πρέπει να σας πω ότι είναι πολύ βασικό, να βρείτε και να κλείσετε τους σωστούς επαγγελματίες για τον γάμο σας. Και αφορά όλους τους κλάδους των επαγγελματιών που έχουν να κάνουν με ένα γάμο. Ο Wedding Planner θα βρει και θα σας εξασφαλίσει τους καλυτέρους επαγγελματίες, διότι γνωρίζει και έχει πολλές επαφές και συνεργασίες. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγετε τις ατελείωτες ώρες στα ραντεβού και στα τηλέφωνα, καθώς και το άγχος για το αν ο επαγγελματίας που διαλέξατε θα πετύχει να υλοποιήσει αυτό που εσείς φαντάζεστε.

 

Όχι άγχος

Εσείς δεν αγχώνεστε για τίποτα, για καμία διαδικασία, καμία λεπτομέρεια που μπορεί να ξεχαστεί. Για αυτό τον βασικό λόγο προσλαμβάνετε ένα επαγγελματία Wedding Planner. Και ας μην γελιόμαστε…όχι ότι ο Planner δεν αγχώνεται. Απλώς αντιμετωπίζει τα πράγματα και τις καταστάσεις με άλλο τρόπο, διότι τα βλέπει και από άλλη οπτική πλευρά. Πάντα έχει φτιάξει και ένα δεύτερο πλάνο για τα πάντα, το οποίο εσείς δεν θα μάθετε ποτέ, αν δεν χρειαστεί να το λειτουργήσει. Όπως καταλαβαίνετε, όσο και αν αγχώνεται, εσείς δεν θα τον δείτε ποτέ σε αυτή την κατάσταση. Αντιμετωπίζει τα πάντα με απόλυτη ηρεμία, προς όφελός σας.

 

Timeline

Το χρονοδιάγραμμα είναι το βασικότερο στοιχείο ενός Wedding Planner. Χωρίς αυτό δεν μπορεί τίποτα να λειτουργήσει σωστά. Βγαίνει από τον ίδιο και ακολουθείται από εσάς, καθώς και από όλους τους εμπλεκόμενους συνεργάτες. Και αυτό γιατί έτσι σας εξασφαλίζει ότι όλα θα είναι τέλεια αυτή την ιδιαίτερη και ξεχωριστή για εσάς ημέρα.

 

Αυτοί είναι και οι σημαντικότεροι λόγοι, οι οποίοι θα μπορούσαν να συμβάλλουν στο να συνεργαστείτε με έναν επαγγελματία Wedding Planner.

Επιλέγοντας τον, να είστε σίγουροι ότι τα πάντα θα είναι κάτι παραπάνω από τέλεια, όχι μόνο την ημέρα του γάμου σας, αλλά και σε όλη την διαδρομή που θα ακολουθήσετε μαζί, μέχρι εκείνη την στιγμή. Μην ξεχνάτε ότι αυτό που θέλετε είναι να χαρείτε όχι μόνο την ημέρα του γάμου σας χωρίς άγχος, αλλά και όλη την διαδικασία της προετοιμασίας.

 

Θα ήταν μεγάλη μου χαρά, να γνωριστούμε από κοντά και να μπορέσω να συμβάλλω και εγώ στην ολοκλήρωση της ευτυχίας σας.

Με εκτίμηση

Αγγελική Μελαδάκη

Wedding Planner & Decorator